Gulvafslibning Viborg - få 3 gratis tilbud

Få gratis og uforpligtende 3 tilbud på gulvafslibning her. Gulvafslibning handler om at fjerne de øverste lak på et trægulv ved slibning med slibende materialer. En lang række gulvmaterialer kan slibes, herunder tømmer, kork, spånplader, og nogle gange parket. Nogle gulve i Viborg er lagt og designet til slibning. Mange gamle gulve er slebet efter de tidligere belægninger fjernes og passende træ er fundet skjult nedenunder. Gulv slibning normalt indebærer tre stadier: Forberedelse, slibning og belægning med en beskyttende fugemasse. Næsten alle moderne afslibning job afsluttes med specialiserede slibemaskiner. Størstedelen af ​​materiale fjernes ved store bælte eller tromle gulvslibere. De områder, hvor store slibemaskiner ikke kan nås, såsom kanter, hjørner og trapper, er slebet af en hjørnesliber. En finbearbejdning anvendes derefter til den endelige slibning.


Gulvafslibning Viborg - Indhent 3 helt gratis tilbud

Forberedelse er første etape af slibning proces. Her kan du få 3 tilbud på gulvafslibning - gratis og uforpligtende. Udfyld online skemaet på 2 minutter. Alle søm, der rager over brædderne bankes ned. Søm kan alvorligt skade slibemaskiner, der bliver brugt. Hæfteklammer eller søm, der anvendes til at fastgøre tidligere belægninger (hvis nogen) fjernes for at mindske risikoen for skader. Det kan være nødvendigt at fjerne nogle mærker eller typer af klæbemidler, som er blevet anvendt til at sikre belægninger. 
Efter gulvet er lagt, begynder afslibningen. Det første slib udføres med groft sandpapir for at fjerne gamle belægninger og for at gøre gulvet flad. Forskellene i højden mellem brædderne fjernes. Den store slibemaskiner bruges på tværs af korn af tømmeret. Den mest almindelige papir, der anvendes til den første cut er 40 sandkorn. De områder, der ikke kan nås med den store sliber på samme sandpapir som resten af ​​gulvet. Hvis der ønskes fyldning af huller eller bakker er dette den fase, hvor dette sker som regel. 80 grit papirer er normalt brugt til det andet slib. Båndsliberen bruges inline med korn af træ i denne nedskæring. En finbearbejdning anvendes derefter til at skabe den endelige finish. Den sandkorn anvendte papir er af personlige præferencer, dog 100-150 grit papirer er normalt anvendesTørring tager meget tid


Gulvsliber Viborg - indsend din gulvopgave i dag

I modsætning til latexpletterne på dine vægge er trægulvning en proces, der kræver meget tørretid. Desuden er farvning bare det første skridt i hele processen, og det bør fortsættes med at tilføje to eller endda tre lag klar finish over pletten for at beskytte farven og give den modstand og bevarelse mod slid. Husk på, at klare finish kun kan anvendes på den helt tørre plet, ellers kan resultaterne være katastrofale. Som du kan gætte tager hele processen meget tid.

Vil du have dine gulve mørkede eller i en ny farve så slemt, så du er klar til at gå igennem alle udfordringer og mulige mangler i DIY trægulv farvning? Hav et øjeblik at tænke på det!.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar