Billig rengøring - Få 3 tilbud gratis

Få 3 gratis tilbud på billig og god rengøring

Uanset hvilken type rengøring du skal have udført, kan vi hjælpe dig med at få etableret kontakt til det rigtige rengøringsfirma på Amager. Udfyld skemaet online på under 5 minutter. Det er vigtigt, når du indsender din opgave, at der er beskrevet så godt som muligt - så får du de mest præcise og bedste tilbud på rengøring. Vi gennemser alle rengøringsopgaver, vi modtager. Derefter bliver den sendt ud til de rengøring Amager firmaer, som vi vurderer vil være de bedste til din type rengøringsopgave.

De modtager dine kontaktoplysninger og de kontakter dig hurtigst muligt, så du kan få et rigtigt attraktivt tilbud på arbejdet. Nå vi har gennemgået din opgave og sendt den ud til de bedst matchende firmaer, kontakter de dig selv med et konkret uforpligtende tilbud. Hvis din rengøringsopgave er interessant for flere af vore partnere i København, kan du modtage maksimalt 3 tilbud på rengøringen i København, som alle er uforpligtende.


Rengøringsvogn

Vogn til transport af redskaber, rengøringsmidler og andet udstyr, der skal bruges til rengøring på et bestemt område. Vognene udformes meget forskelligt afhængigt af rengøringsområdet, men det er vigtigt, at de er nemme at skubbe og har en størrelse, sä man kan komme omkring, uden at det går ud over opbevaringspladsen på vognen. Desuden er det ergonomisk hensigtsmæssigt, hvis der er indstillingsmuligheder efter f.eks. rengøringspersonens højde. Rengøringsvogne bruges fortrinvis indenfor den professionelle rengøring, men har man plads i sit hjem, kan en mindre rengøringsvogn være meget praktisk.

Renovation i København

At fjerne affald og hvad dertil hører. Renovere: Sætte noget i stand, så det bevarer sin gamle tilstand. Noget bliver så godt som nyt. Gamle møbler og bygninger renoveres, og det kræver indsigt og håndværksmæssig kunnen både at gøre det og sidenhen at vedligeholde det.

Rensemiddel

Et rengørings- eller opløsningsmiddel, der renser en overflade for pletter eller fast snavs. Kan f.eks. være et grundrengøringsmiddel. Kemisk rensning af beklædning bruges til sarte tekstiler, og hvis forskelligartede tekstiler er syet sammen.

Rensning på Amager

Betyder oprindeligt at gøre rent, men i rengøringsfagsproget handler det mere om at fjerne mere besværligt snavs. En helt anden rensning er rensning af tøj. En kemisk rensning bruges til tøj, der ikke tåler vask.

Ridser

Et mærke lavet af en skarp genstand. Opstår på de forskellige overflader ved almindelig brug, f.eks. at der trækkes en krukke hen over en bordflade, men kan også opstå ved forkert rengøring eller vedligehold. Bruger man et for kraftigt slibemiddel, f.eks. sandpapir eller skuresvamp, kan der opstå uoprettelige skader.

Rotter

Et stort brunsort gnaverdyr med lang nøgen hale. Den brune rotte hører til samme gnaverfamilie som musen, men er langt større. Den opholder sig i nærheden af vand, i kældre, kloakker o.l. Da rotten er altædende forvolder den store skader og anses for at være et alvorligt skadedyr, der bringer smitte. Er der det mindste tegn på rotter, skal man straks ringe til kommunens tekniske forvaltning, som påtager sig professionel rottebekæmpelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar