3 tilbud gartner Køge

Udfyld gartnerformularen på kort tid, så leverer vi i en fart 3 fordelagtige anlægsgartnertilbud (vælg 3 tilbud knappen). Sæt gang i dit haveprojekt med det samme, vi hjælper dig videre med 3 tilbud gartner Køge. Lad topprofessionelle og respektable gartnere i Køge (eksempelvis Gartner Bruno Grooss ApS) afgive tilbud på din anlægsgartner opgave. 

3 tilbud gartner Køge

Få gratis kontakt med servicemindede anlægsgartnerfirmaer via 3gartnertilbud.dk, som er en kvik gartnerside. Vi skal ikke have penge for at løse opgaven med at skaffe eksperttilbud, da det er absolut gratis at sende din opgave i tilbud. En rigtig gartner vil hjertens gerne udføre for eks. disse arbejdsopgaver: bekæmpelse af skadedyr, opsætning af lamper i haver, opsætning af lamper i indkørsler og græsslåning. 

Royal Poinciana

Sommer i Florida betyder forskellige ting for alle. Mens nogle kun tænker på den kvælende varme, ser andre sig selv slappe af i paradis, måske i en hængekøje, der svinger svagt under et pragtfuldt blomstrende skyggetræ. For dem i Danmark er royal poinciana (Delonix regia) sandsynligvis det træ, de forestiller sig.

Royal Poinciana, også kaldet flamboyant eller flammetræ, giver dappled skygge om sommeren med brede, spredte grene og strålende farvede blomster. Mange mennesker betragter dette som et af de smukkeste træer i verden.

Plantning og pleje

Dette træ foretrækker frostfrie områder, generelt USDA-hårdhedszoner 9b – 11. Royal poinciana vil vokse i forskellige jordforhold og er først etableret og er meget tolerant overfor tørke og salt. Der er ingen større skadedyrs- eller sygdomsproblemer. For at få de bedste blomster, plant dit træ i et område, der får fuld sol.

Mange finder, at royal poinciana er bedst til større landskaber. Dit træ kan nå en moden højde på 40 fod - med en baldakin 40 til 60 fod bred. Og fordi det har store overflade rødder, skal du sørge for at plante din poinciana mindst 10 meter fra fortov, fortove og bygninger. Vær opmærksom på, at græs vil vokse dårligt under dit træ.

Royal poinciana kræver et vedligeholdelsesniveau, der gør det mindre ønskeligt for nogle husejere. Mens de er forbeholdt de smukke blomster, kan de store "bønne pod" -frugter, der følger, blive til gener. Disse frugter på 2 tommer med 18 tommer fortsætter gennem vinteren og falder ned om foråret og bliver irriterende landskabskuld for nogle gartnere.

Ud over opsamling af faldne bælge er beskæring nødvendigt for at skabe en stærk træstruktur. Royal poinciana grene er modtagelige for brud, især i høj vind. 

3 tilbud gartner Køge


Ingen kommentarer:

Send en kommentar