torsdag den 31. marts 2016

3 tilbud på tilstandsrapport- gratis!


Energimærker kan godkendes af fagfolk som arkitekter, tekniske arkitekter, bygningsingeniører og ingeniører og har en gyldighedsdato på 10 år fra det øjeblik de udstedes.

Huskøberens og lejerens vejledning til læsning af et energimærke (del 1)
Dette er en detaljeret huskøbers / lejers guide til læsning af et energimærke (energimærke). Det dækker hvad du skal se efter og hvad det hele betyder. Denne første del, af to, ser på nogle første indtryk, og hvordan man læser side en.

Hvorfor er det vigtigt for mig?

Mennesker er nogle gange overrasket over, hvor meget forskel en god energimærke-rating kan gøre i dine husholdningsregninger. Selv om ikke alle regninger afspejles i energimærke-klassificeringen (som kun ser på hjemmeens energikostnader), for mange mennesker, er størstedelen af ​​deres månedlige regninger til opvarmning, varmt vand og elektricitet til belysning - præcis de omkostninger, som energimærke satserne på en A til G skala.

I et helt nyt hjem (hvor energimærke-værdien kan være så høj som B), vil opvarmning omkostningerne være lave, og andre regninger vil normalt dominere, men det er normalt ikke tilfældet for et ældre hjem. I et hjem med et energimærke-rating på måske F eller G vil opvarmningsregningerne være det største afløb på dit månedlige budget, medmindre du vælger at acceptere lavere niveauer af komfort (køligere temperaturer, kortere opvarmningstider); og hvem ønsker ikke at være komfortabel i deres nye hjem?

Et energimærke vil fortælle dig, om du vil være i stand til at leve komfortabelt, eller skal du betale dig for at bære uld hoppere indendørs for at få dine brændselsregninger nede.

Hvis du ikke spørger, får du ofte ikke!

Uanset om du tænker på at købe eller leje, bør du blive tilbudt energimærke, når du får oplysninger om en ejendom, du overvejer. Information indeholder klart ejendomsbrochure, men det kan også betyde de onlineoplysninger, du ser på en ejendomsportal som Rightmove, eller en agent's egen hjemmeside. Hvis du ikke bliver tilbudt energimærke på dette tidspunkt, skal du sørge for at spørge om det. 

En almindelig grund til, at agenter ikke overholder loven, er, at købere / lejere ikke beder om at se det, og så er det tilbage, indtil advokaten insisterer på at se det som en del af de juridiske ting. På dette tidspunkt er det ret for sent for køberen at træffe beslutninger baseret på de oplysninger, den indeholder!

For lejere, som advokat er normalt ikke involveret i transaktionen, er energimærke ofte aldrig leveret. Da den private udlejningssektor bliver den største boligkilde til nutidens 40-årige (næsten 4 millioner boliger), repræsenterer mange mennesker ikke de oplysninger, de har ret til.

Hvad er jordvarmepumper?

Geotermiske varmepumper overfører varme fra jorden til den tilsigtede kilde. Pumpen kan bruges til at opvarme eller afkøle et hjem. Geotermiske varmepumper kan anvendes i ethvert klima, herunder Michigan's skiftende klima på grund af den underjordiske temperatur, der forbliver relativt stabil.

Hvad er fordelene ved jordvarmepumper?

Jordvarmepumper har de samme fordele som solpaneler ved at reducere din energiregning og kulstofemissioner. Geotermiske varmepumper har også en levetid, der gør det muligt at investere i den indledende investering i udstyret. Indendørsrummet kan vare omkring 25 år, mens jordsløjferne kan vare 50 år eller mere.

Hvilke typer jordvarmepumper?

Der findes en række forskellige typer jordvarmepumper. Nedenfor fremhæves de to mest almindelige former for Metro-Detroit-området. Gennemførelse af en energirevision forud for installation af en jordvarmepumpe bestemmer, hvor meget energi du skal absorbere fra jorden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar